Wij hebben een mooie en functionele kantoorruimte voor je beschikbaar!

Ben je een startende, jonge, ondernemer of werk je als kleine zelfstandige? Heb je voor je werk een beperkte kantoorruimte nodig, of geef je juist trainingen, lezingen, workshops en zoek je hiervoor een geschikte locatie?

460,- per maand
All-in (geen BTW van toepassing). Op flexibele basis te huren. Een minimale periode van 6 maanden met een verlenging van telkens 3 maanden.

kantoor-2

De ervaring van onze vorige huurders: Josephine Spaan, Directeur het Klantbedrijf BV en Corine Faasse, Herbalife coach ‘You Feel Good’

Dank Marian & Willeke voor de plezierige tijd die wij als huurder in jullie fijne pand hebben doorgebracht. Het kantoor op de begane grond was een erg fijne werkplek, rustig en licht. De kantine was een uitstekende vergader- & lunchplek. Met voldoende parkeerplaatsen voor de deur is het een ideale locatie voor ons geweest. En dankzij jullie all-in formule ook zeer betaalbaar. Vanwege de groei van ons bedrijf hebben we nu zelf een kantoor laten bouwen en verhuizen we per 1 september a.s. Maar we komen graag nog een keertje op de koffie! Josephine Spaan

Wij hebben het gebruik van de locatie Papland tijdens de duur van ons huurcontract als heel positief ervaren. De locatie wordt keurig op orde gehouden en er is een goede communicatie tussen verhuurder en huurder waarbij alles bespreekbaar is.. Nogmaals dank voor de prettige samenwerking. Corine Faasse

Kantoorruimte inclusief trainingsruimte

Onze benedenverdieping biedt 2 volledig ingerichte werkplekken. Met gebruik van een ruime kantine c.q. trainingsruimte voor maximaal 20 personen.
Kant en klare kantoorruimte (ca. 26 m2) in combinatie met het aanwezige meubilair op Turn-key basis.

Wij voeren zelf onze werkzaamheden op de bovenverdieping uit en maken gezamenlijk gebruik van de kantine. Gezien het gezamenlijk gebruik van de toilet-faciliteiten richten we onze verhuur van het kantoor enkel op dames.

Het kantoor is gelegen op industrieterrein Papland en heeft een gunstige centrale ligging. Binnen 5 minuten bent u in het centrum van Gorinchem of op de snelweg richting Utrecht en Rotterdam.

In de prijs is ten minste inbegrepen:

  • Schoonmaakkosten (binnen en buiten)
  • Afvalverwerking
  • Alarm
  • Een eigen parkeerplaats met voldoende ‘gratis’ parkeerplaatsen bij het gebouw
  • Vrij gebruik (in overleg) kantine c.q. trainingsruimte
  • Koffie en thee
  • WiFi
  • Gas, water, elektra
  • Verzekeringen
kantoor-2
kantoor-1
pand-1
vergaderruimte-6
vergaderruimte-veel-stoelen-2
vergaderruimte-4